Agility til DKK´s udstilling i Vejen 2010, en dejlig week-end.

Fredag d. 13/8 drog vi afsted mod Vejen for at deltage i agilitystævnet, der blev afholdt i forbindelse med DKK udstillingen på arealerne omkring Vejen idrætscenter.

Om lørdagen havde vi tilmeldt i AG 1, AG Åben og SP Åben, SP 1 lå først om søndagen, og da Bravo skulle udstilles havde vi ikke tilmeldt i de åbne klasser den dag, da vi ikke var klar over hvornår han skulle udstilles.

Super og jeg lagde ud med en rigtig god start i AG 1, fejlfrit gennemløb der betød en “pind” i bogen og en andenplads i slutresultatet for klassen.

Lidt senere gjaldt det så AG Åben, til trods for vi blev disket var jeg ret godt tilfreds, vi havde et godt gennemløb alligevel.

SP Åben var sidste klasse for os den dag, her havde vi et rigtigt godt gennemløb, dog med lidt fejl, men de svære momenter kørte ret godt, så jeg var yderst tilfreds.

Om søndagen viste det sig at border collierne var første race i udstillingsringen kl 10.00 og SP 1 skulle først starte kl 17.30, så en lang dag var i vente.
Bravo fik ikke den bedste præmiering, det er svært at stå med en border af arbejdende type mellem de pelsrige og noget tungere udstillingstyper.
Da vi kom ned til agilityringen fandt jeg ud af man kunne eftertilmelde i de åbne klasser, så det skyndte jeg mig at gøre, så blev dagen jo ikke nær så lang når det ikke var ventetid det hele.

I begge klasser blev vi disket pga af førerfejl, i agility løb jeg fejl bane og i springklassen glemte jeg et skift, hvilket resulterede i Super blev sendt i forkert tunnelindgang, ærgerligt da vi ellers havde løbet fejlfrit dertil og gjorde det også på resten af turen, men igen var jeg yderst tilfreds, da de fejl der kostede disk var mine og er lette at rette.

Søndagen bar præg af store forsinkelser, og SP 1 der skulle starte 17.30 ifølge programmet kom først i gang lidt efter kl 19.00. Det viste sig at være hele ventetiden værd, for Super var vældigt flyvende og med hurtigste fejlfrie gennemløb vandt han klassen og vi fik den sidste “pind” til oprykning til klasse 2, gæt om jeg var glad?
Som en ekstra bonus blev Malene og Bravo nr 3 i klassen, ligeledes i et fejlfrit gennemløb som så udløste Bravos første “pind” til hans kun andet stævne, rigtigt flot og Malene var da også vældigt godt tilfreds, hvilket nok er årtiets største underdrivelse.

Udenfor banen stod den også på hygge med alle de dejlige mennesker vi har lært at kende gennem sporten, der som altid også er gode til at bakke op når man er på banen, tak til alle jer for en rigtig hyggelig week-end.

AG 1 lørdag.

SP Åben søndag

Michael Moesby

Bruger meget af min fritid på løb, cykling og lystfiskeri.

Related post

  1. NO IMAGE

    2010.06.24

    Superslalom
  2. NO IMAGE

    2010.07.08

    Back to basic…