Efterår

Det er efterhånden ved at være noget tid siden mit seneste blogindlæg.

Agilitysæsonen er gået på hæld, ligesom så mange andre aktiviteter også er nedadgående på denne tid af året. Siden seneste indlæg har jeg fået lavet en side om Super og Bravo, vores hunde, så det meste agility relaterede vil komme der. Siden er også opbygget i WordPress som denne blog. Siden kan findes på Super og Bravo på nettet…

Hjemme er vi så småt ved at gøre klar til vinteren, vinterfoder er i hus til dyrene og græsfoldene giver ikke noget videre nu. Jeg får dog også redet en del, i øjeblikket har jeg, udover Fála, min egen ridehest, to ungheste i tilridning som også står til salg. Når de er væk er der to af vores egne ungheste der skal i gang, så vinteren bliver ikke stille.

Desværre har jeg ikke haft så meget tid til at komme ud med mit kamera i år, hvilket jeg egentlig er lidt ked af. Forleden var det dog fremme da der skulle tages lidt billeder til salgsannoncer på de to ungheste.
Det resulterede i en masse billeder og der var brugbare billeder til annoncerne. Jeg kunne dog ikke dy mig, et af billederne havde jeg en fornemmelse af kunne efterbehandles med lidt effekter og give et anderledes foto. Selv synes jeg ret godt om billedet, som kan ses her:

Tritla fra Lisegaarden

Portræt af Tritla

Michael Moesby

Bruger meget af min fritid på løb, cykling og lystfiskeri.

Related post

 1. NO IMAGE

  2010.12.10

  Findes Julemanden?
 2. NO IMAGE
 3. NO IMAGE

  2011.03.01

  At lære noget nyt!
 4. NO IMAGE